Jodan Boys zorgt voor ongelooflijke stunt, ADO ontdoet zich van Telstar

ADO Den Haag - Telstar 2-1
De ploeg van Petrovic was voor rust weliswaar meer aan de bal, maar ADO kwam niet tot scoren. Terwijl de thuisploeg enkele kansen onbenut liet, sloeg Telstar zes minuten voor rust toe. Na een mooie aanval was het Denis Mahmudov die het leer achter Robert Zwinkels kopte. In het laatste kwartier van de tweede helft zorgde ADO echter voor de ommekeer. Een hoge bal viel uiteindelijk voor de voeten van Mike Havenaar, die het leer achter Boy de Jong werkte. Zes minuten later was het weer raak. Dennis van der Heijden kwam goed voor zijn man bij de tweede paal en kopte de bal prachtig in de kruising.

Go Ahead Eagles - Jodan Boys 1-2
Het team van Hans de Koning speelde zeker geen overtuigende eerste helft, maar de thuisploeg dwong toch een minimale voorsprong af. Na nog geen half uur spelen tikte Sam Hendriks een afgemeten voorzet van Henrik Ojamaa binnen: 1-0. Twee minuten na de onderbreking kwam Jodan Boys op gelijke hoogte: Levi Marengo schoot op de rand van het zestienmetergebied de 1-1 binnen, uit een vrije trap. GA Eagles was vervolgens een beetje de weg kwijt, Jodan Boys geloofde in een stunt en zes minuten voor tijd zorgde Roald Heerkens uit een hoekschop voor de eindstand.

TEC - SC Cambuur 0-4
De bezoekers uit Friesland legden in de eerste helft de basis voor de overwinning. Na 45 minuten had Cambuur reeds een 0-3 voorsprong in Tiel genomen. Jamiro Monteiro schoot van afstand de vroege, en gewenste, openingstreffer tegen de touwen. In het laatste kwartier voor rust nam Jordy van Deelen de 0-2 en 0-3 voor zijn rekening. In de tweede helft kreeg Cambuur kansen om verder uit te lopen, onder meer via Monteiro, Marvin Peersman en Sander van de Streek, en het was uiteindelijk Monteiro die in de slotminuten de eindstand van 0-4 bepaalde.