Update: 'Real Madrid presenteert aankoop van 26 miljoen begin juli'
Zondag, 18 juni 2017 om 22:04

Real Madrid gaat zich versterken met Theo Hernández. De negentienjarige linkerverdediger heeft de medische keuring volgens onder meer Marca doorlopen en kost 24 miljoen euro. Dat bedrag was als gelimiteerde transfersom in de arbeidsovereenkomst van Hernández bij Atlético Madrid opgenomen.

De voormalig international van Frankrijk Onder-20 doorliep de medische testen volgens de bronnen in het Clínica Sanitas-La Moraleja in Madrid en na de bekerfinale tussen Deportivo Alavés en Barcelona zal de transfer waarschijnlijk wereldkundig worden gemaakt. Die eindstrijd staat voor 27 mei op het programma.

Hernández speelde nog nooit een wedstrijd in het eerste elftal van Atlético en hoewel hij er nog een contract tot medio 2021 heeft, lijkt de back zijn debuut er nooit te maken. In dienst van Alavés schopte Hernández het tot 36 officiële wedstrijden en na de zomer lijkt hij dus verder te gaan bij De Koninklijke.

Mocht Hernández naar Real gaan, dan komt dat toch als een redelijke verassing. Radiozender Cadena Cope meldde eind april namelijk dat de linkspoot voor Barcelona had gekozen, maar daar lijkt gezien de berichtgeving van maandag toch geen sprake van te zijn. Hernández werd overigens ook in verband gebracht met Bayern München, Liverpool en Olympique Marseille.

Update 22.04 uur - ‘Real Madrid presenteert aankoop van 26 miljoen begin juli’
Real Madrid gaat Theo Hernández in de eerste week van juli presenteren, zo weet Marca. De krant meldt dat de verdediger voor 26 miljoen euro, twee miljoen meer dan de hoogte van de gelimiteerde transfersom, de overstap maakt van Atlético Madrid naar Real en dat de clubs hebben afgesproken om het ongeschreven niet-aanvalsverdrag definitief op te zeggen. Dat betekent dus dat de clubs voortaan weer bij elkaar kunnen winkelen.

Deze heerlijke uithaal van Theo Hernandez hadden jullie nog van ons tegoed! ??

Geplaatst door voetbalzone op zondag 7 mei 2017

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Liverpool
 
Bayern M√ľnchen
 
Barcelona

Poll
Betaalt Real Madrid te veel voor Theo Hernández?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties