Update: Russen stellen ervaren trainer aan na afhaken van Kluivert
Zondag, 18 juni 2017 om 19:41

Arsenal Tula heeft een blauwtje gelopen bij Patrick Kluivert. Volgens de woensdageditie van De Telegraaf had de Russische club een lucratief contract klaarliggen voor de Nederlander, die onlangs uit het organigram van Paris Saint-Germain verdween.

Arsenal Tula handhaafde zich via de play-offs ten koste van FC Yenisey Krasnoyarsk op het hoogste niveau en zag volgens het dagblad in Kluivert een geschikte hoofdtrainer. De veertigjarige oud-aanvaller bedankte echter vriendelijk, maar heeft hoe dan ook een aantal andere aanbiedingen in beraad. De Telegraaf schrijft dat er geen contact is geweest met Ajax over de functie van trainer van Jong Ajax.

Kluivert ging in juli vorig jaar aan de slag bij PSG, als directeur voetbalzaken. Vorige week werd Antero Henrique aangesteld als zogeheten sportief directeur. PSG zou Kluivert daarna een andere functie hebben aangeboden, maar die heeft hij geweigerd. Hij was het afgelopen seizoen verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid van de club. Ook bemoeide hij zich met de voetbalschool van de Parijzenaars.

Update 18 juni 19.41 uur - Russen stellen ervaren trainer aan na afhaken van Kluivert
Patrick Kluivert wees Arsenal Tula naar verluidt af, maar de laagvlieger in de Russische competitie heeft alsnog een trainer gevonden. De club maakt zondag bekend dat men Miodrag Bozovic heeft vastgelegd, die eerder bij onder meer Rode Ster Belgrado, Lokomotiv Moskou, FK Rostov en Dynamo Moskou werkte. De Montenegrijn speelde als verdediger voor RKC Waalwijk en RBC Roosendaal en beschikt ook over een Nederlands paspoort.

 
Premier League
 
Patrick Kluivert

Poll
Is Miodrag Bozovic een geschikte trainer voor Arsenal Tula?
Ja
Nee
Weet ik niet
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties