Sneijder stevent af op transfer: 'Met hem kan mijn team niet voetballen'
Woensdag, 14 juni 2017 om 18:58

Wesley Sneijder heeft zijn laatste wedstrijd voor Galatasaray vermoedelijk al gespeeld. De middenvelder komt niet voor in de plannen van Igor Tudor, zo maakt de trainer duidelijk in gesprek met Milliyet. Tudor wil in een 'hoog tempo' voetballen en denkt dat Sneijder daar niet meer toe in staat is.

"Sneijder is nog steeds een heel belangrijke voetballer, maar we moeten een keuze maken. Ik denk dat hij moeite heeft om het fysiek bij te benen", verduidelijkt Tudor. "Bovendien heb ik in mijn systeem geen plek voor een 'nummer tien'. Met hem in de ploeg kan ik mijn ploeg niet laten voetballen."

Afgelopen seizoen schreven Turkse media al dat het niet boterde tussen Tudor en de middenvelder. Sneijder, sinds vrijdag recordinternational van het Nederlands elftal met 131 interlands, ligt nog een jaar vast in Istanbul. Eerder deze maand werd hij in verband gebracht met Sevilla en Valencia. Bovendien schreven zowel Turkse als Russische media over interesse van Zenit Sint-Petersburg, maar die club zou zich niet concreet hebben gemeld. In het contract van Sneijder staat een afkoopclausule van 7,5 miljoen euro.

 
Meer video's
 
Spor Toto Süper Lig
 
Galatasaray
 
Valencia
 
Sevilla
 
Nederland

Poll
Wesley Sneijder kan nog mee bij een grote club in een topcompetitie
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties