Update: Feyenoord hoeft minder dan 2,2 miljoen euro te betalen voor doelwit
Zondag, 18 juni 2017 om 13:30

Jean-Paul Boëtius en Feyenoord hopen eerdaags weer in elkaars armen te vallen, zo schrijft het Algemeen Dagblad zaterdag. Technisch directeur Martin van Geel is volgens het dagblad enthousiast geworden over een rentree van de aanvaller, die in de zomer van 2015 voor een bedrag van 2,2 miljoen euro naar FC Basel vertrok.

Giovanni van Bronckhorst gaf intern al geruime tijd aan dat hij Boëtius graag terug wilde halen naar Feyenoord, als opvolger van de naar Medipol Basaksehir vertrokken Eljero Elia. Boëtius zelf, 23 jaar, wil ook graag de draad oppakken bij de club waar het voor hem allemaal begon, ook al had hij een moeizaam seizoen onder Fred Rutten en keerde het goede gevoel onder diens opvolger Van Bronckhorst evenmin terug.

Meer: Feyenoorder denkt niet aan vertrek: ‘Wat mij betreft zit ik hier lekker’ | Van Bronckhorst onder de indruk: ‘Extra bijzonder gezien zijn jonge leeftijd’

Boëtius tekende een contract tot medio 2019 met FC Basel, maar de samenwerking is beide partijen tegengevallen. De aanvaller werd het afgelopen half jaar uitgeleend aan RC Genk en dat bleek een goede zet, ook al werd de optie tot koop niet gelicht. FC Basel eist niet de hoofdprijs voor Boëtius en de grootverdiener wil financieel fors inleveren om zijn loopbaan weer enigszins nieuw leven in te blazen. Feyenoord rekent op een spoedig akkoord met FC Basel, zo stelt het dagblad.

Update zondag 18 juni 13.30 uur - Feyenoord hoeft minder dan 2,2 miljoen euro te betalen voor doelwit
Feyenoord en FC Basel zijn nog steeds in gesprek over een transfer van Jean-Paul Boëtius, zo meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de krant vragen de Zwitsers minder dan de 2,2 miljoen euro waarvoor de buitenspeler in 2015 naar Basel ging. Het verhaal dat Boëtius maandag al wordt gepresenteerd, wordt afgedaan als een gerucht.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
FC Basel
 
Giovanni van Bronckhorst
 
Eljero Elia

Poll
Een wijze beslissing van Feyenoord
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties