'Birmingham City hikt tegen hogere vraagprijs van Ajax aan'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 07:05

Mitchell Dijks speelt mogelijk ook komend seizoen op de velden in Engeland. Volgens de zaterdageditie van De Telegraaf heeft Birmingham City meer dan gemiddelde interesse in de verdediger van Ajax. De linksback werd afgelopen seizoen verhuurd aan Norwich City, dat hem voor vier miljoen euro definitief mocht en ook wilde overnemen.

Het management van Dijks zat echter niet op één lijn met Norwich City over de voorwaarden van een meerjarig contract en zodoende gingen beide partijen na vijftien competitieduels en één doelpunt uit elkaar. Het goede spel van de 24-jarige back in het tenue van the Canaries viel goed in de smaak bij Birmingham City, dat echter moeite heeft met de vraagprijs.

Meer: Overmars blikt vooruit: ‘De juiste club moet komen en het bedrag moet goed zijn’ | Ajax-top laat Ten Hag niet vallen: ‘Hij gaat zijn eigen elftal hier bouwen’

Directeur spelersbeleid Marc Overmars is niet meer gebonden aan de eerdere vraagprijs van vier miljoen euro en weet dat er ook sluimerende belangstelling uit Duitsland, Italië en Spanje is. Het contract van de linksback loopt volgend jaar zomer ten einde.

 
Eredivisie
 
Ajax
 
Birmingham City
 
Norwich City
 
Marc Overmars

Poll
Ajax doet er goed aan om Mitchell Dijks te verkopen
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties