Miljoenendoelwit wil naar Feyenoord ondanks Engelse en Duitse interesse
Zaterdag, 17 juni 2017 om 07:28

Feyenoord werkt achter de schermen niet alleen aan de terugkeer van Jean-Paul Boëtius. De club uit Rotterdam onderneemt pogingen om ook Steven Berghuis, die afgelopen seizoen op huurbasis in de Kuip speelde, los te weken bij Watford en daarnaast is Sofyan Amrabat nog altijd kandidaat om het middenveld van een nieuwe impuls te voorzien.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Amrabat, twintig jaar, aan coach Giovanni van Bronckhorst reeds laten weten dat hij in de zomer graag bij Feyenoord aan de slag gaat, ondanks interesse uit Duitsland en Engeland. De middenvelder ruilt FC Utrecht liever in voor een topclub in Nederland, alvorens hij de stap naar het buitenland zou maken.

Meer: ‘Ik zou dat niet doen, meer wisselingen bij Feyenoord werkt niet bevorderend’ | Van Bronckhorst hoopt op meevaller na zege: ‘Ik zag dat hij moeilijk liep’

Feyenoord en FC Utrecht zitten op dit moment niet op één lijn over een transfersom. Een formeel bod van twee miljoen euro werd door de club uit de Domstad van tafel geveegd. Het dagblad schrijft dat clubeigenaar Frans van Seumeren en technisch directeur Jordy Zuidam 'veel meer' willen voor het laten gaan van de Marokkaans A-international. De middenvelder heeft officieel nog een contract tot medio 2018, maar de club kan een eenzijdige optie lichten om hem sowieso nog een jaar langer vast te leggen.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
FC Utrecht
 
Giovanni van Bronckhorst
 
Steven Berghuis

Poll
Denk jij dat Sofyan Amrabat komend seizoen voor Feyenoord speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties