Miljoenentransfer van Enes Ünal doet zoekend FC Twente goed
Zaterdag, 17 juni 2017 om 07:45

FC Twente heeft in deze periode van het jaar baat bij de recente miljoenentransfer van Enes Ünal van Manchester City naar Villarreal. De aanvaller speelde zich afgelopen seizoen op huurbasis bij FC Twente in de kijker van veel clubs en ging recent voor veertien miljoen euro naar Spanje. Dat is een van de voordelen die de club in onderhandelingen met spelers kan overleggen.

"Dat heeft ons zeker goed gedaan", erkent technisch directeur Jan van Halst zaterdag in gesprek met De Telegraaf. "Steeds meer mensen zien FC Twente als een mooi platform." De club uit Enschede is door de schuldenlast beperkt in het uitgeven van transferbedragen en richt zich verder vooral op jonge en/of transfervrije spelers.

FC Twente is achter de schermen bezig met de opvolger van Ünal, Tom Boere. De aanvaller, afgelopen seizoen goed voor 33 doelpunten in 38 duels voor FC Oss, moet voor 'enkele tonnen' de overstap naar De Grolsch Veste maken. FC Twente versterkte zich al met doelman Jorn Brondeel en middenvelders Danny Holla en Alexander Laukart en hoopt daarnaast een of meerdere spelers van Manchester City te huren.

 
Eredivisie
 
FC Twente
 
FC Oss
 
Manchester City
 
Enes √únal

Poll
Tom Boere is een goede speler voor FC Twente
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties