Juventus erkent: 'We hebben een bod van 60 miljoen van Chelsea afgeslagen'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 08:45

Juventus wil Alex Sandro absoluut niet kwijt. De Braziliaanse linkerverdediger geniet al maanden interesse van Chelsea, dat wil voorkomen dat hij een nieuw contract met de Turijnse club ondertekent. Algemeen directeur Giuseppe Marotta erkent dat Juventus een formeel bod van de landskampioen van Engeland heeft afgeslagen.

"We hebben een bod van zestig miljoen euro afgeslagen. Ja, dat klopt. Het was een zeer groot bod. We hebben 'nee' gezegd, maar tegenwoordig gaan voetballers over hun eigen toekomst", zo stelde Marotta. De 26-jarige Sandro staat momenteel tot medio 2020 op de loonlijst. Juventus werkt achter de schermen aan een nieuw contract tot de zomer van 2021, met een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro. De Braziliaan, die nu per annum 2,8 miljoen euro opstrijkt, kan in de Premier League veel meer verdienen.

Marotta erkent dat Douglas Costa in beeld is om de selectie van Massimiliano Allegri van een nieuwe impuls te voorzien. "Dankzij Bayern München hebben we bij zijn management mogen peilen hoe hij tegenover een transfer staat, maar de club moet hem wel willen verkopen en we moeten tot een vergelijk over een bepaalde prijs komen." Bayern nam de aanvaller twee jaar geleden voor dertig miljoen euro over van Shakhtar Donetsk en wil de Braziliaan met winst van de hand doen.

Meer: Buffon: ‘Deze overdrijvingen vertellen je dat je dit lijden echt niet verdient’ | ‘Buffon last persmoment in om langverwacht pensioen aan te kondigen’

Juventus wordt ook gezien als de bestemming van Gianluigi Donnarumma, die deze week liet weten dat hij zijn contract tot medio 2018 met AC Milan niet gaat verlengen. Gianluigi Buffon staat voor zijn laatste seizoen in de voetballerij en dus lijkt de optelsom gauw gemaakt. "Of Juventus hem kan halen? Het is duidelijk dat Juventus het recht heeft om de komst van elke speler te bestuderen. Zodra een speler op de markt komt, moeten we aan onze plichten voldoen? Of we nu voor Donnarumma in de markt zijn? Nee, nu niet", zo verzekert de sportbestuurder van de Italiaanse landskampioen.

 
Serie A
 
Juventus
 
Chelsea
 
Gianluigi Buffon
 
Douglas Costa

Poll
Alex Sandro is meer dan zestig miljoen euro waard
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties