'Ex-Ajacied na één seizoen alweer op weg naar de uitgang bij Club Brugge'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 09:15

Na één seizoen lijkt Ricardo van Rhijn alweer op de uitgang bij Club Brugge, zo weet Het Laatste Nieuws te melden. De ex-Ajacied voelt zich niet meer gelukkig in België, nadat hij in de tweede helft van het seizoen buiten de basiself viel. Diverse clubs zouden geïnteresseerd zijn in Van Rhijn.

Zo kan Van Rhijn naar verluidt in Portugal of Frankrijk aan de slag. De verdediger maakte vorig jaar voor zo’n 1,8 miljoen euro de overstap van Ajax naar Club Brugge en tekende een contract tot 2019. Bij de Belgische topclub was hij tot de winterstop basisspeler, maar door een enkelblessure verdween hij naar de reservebank. Ondanks dat Club Brugge in de persoon van Ivan Leko een nieuwe trainer krijgt, heeft Van Rhijn het alweer gezien in België.

Overigens is hij niet de enige Nederlander die Brugge achter zich kan laten. Stefano Denswil staat volgens dezelfde krant in de belangstelling van Italiaanse clubs. Die belangstelling is voorlopig niet dusdanig concreet dat Club Brugge daaraan toe moet geven. Bovendien zint Denswil zelf voorlopig nog niet op een transfer, terwijl zijn contract tot 2020 loopt.

 
Pro League
 
Club Brugge
 
Ajax
 
Ricardo van Rhijn
 
Stefano Denswil

Poll
Doet Ricardo van Rhijn er verstandig aan alweer te vertrekken bij Club Brugge?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties