Klaassen verwacht geen moeilijkheden: 'Dat doe ik mijn hele leven al'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 10:45

Davy Klaassen vertrouwt erop dat zijn overstap naar Everton goed uitpakt. De van Ajax overgekomen middenvelder verwacht ook in de Premier League zijn doelpunten mee te pikken, ondanks dat de weerstand groter wordt. Namens Ajax kwam hij tot 126 competitiewedstrijden en 44 doelpunten.

"Ik kom graag in het strafschopgebied, ik ben agressief op het veld en ik zet constant druk", stelt Klaassen zichzelf voor via de officiële kanalen van Everton. "Mijn hele leven maak ik al veel doelpunten, dus dat verwacht ik hier ook te doen. Het is niet het meest belangrijke onderdeel van mijn spel, maar doelpunten zijn belangrijk in het voetbal."

Meer: Vlaar tipt: ‘Duidelijk dat hij zijn lichaam moet wapenen tegen het PL-geweld’ | ‘Bij Ajax kun je in driekwart van de wedstrijden op 60 procent spelen'

Klaassen belooft zijn best te doen en dan zullen de doelpunten volgen, stelt hij. "Ik houd ervan om te winnen en daarvoor zul je doelpunten moeten voorbereiden of maken. Ik heb een goed gevoel over deze ploeg", aldus de aankoop van 27 miljoen euro, die in Engeland onder de vleugels van Ronald Koeman gaat werken.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Premier League
 
Everton
 
Ajax
 
Davy Klaassen

Poll
Davy Klaassen blijft ook in Engeland regelmatig scoren
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties