Serero kreeg nooit uitleg: 'Het werd meegedeeld door Marc Overmars'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 11:12

Thulani Serero heeft hoge verwachtingen van zijn overstap naar Vitesse. De middenvelder gaat voor Europese overwintering en een plek in de top vier van de Eredivisie, vertelt hij. "Deze club heeft mooie ambities", zegt Serero in het Algemeen Dagblad. Woensdag maakte de Zuid-Afrikaan de transfer van Ajax naar Vitesse.

Srerero heeft lang en breed kunnen nadenken over zijn transfer, zegt hij. In de winter meldde Vitesse zich al. "En daarbij waren er nog allerlei opties. Frankrijk, Spanje, het Midden-Oosten. Maar bij Vitesse krijg ik het beste gevoel. Dat zit in de voetbalstijl. Daarom kies ik voor Vitesse. En ja, Nederland voelt ook goed."

Meer: Kashia kan lucratieve transfer maken: ‘Langer wachten kan eigenlijk niet’

Bij Ajax kwam hij de afgelopen seizoenen niet voor in de plannen van Frank de Boer en Peter Bosz. "Dat is nooit uitgelegd, maar gewoon meegedeeld door directeur Marc Overmars. Zo gaat dat", zegt Serero. Tegenslag doet pijn, erkent hij, maar daardoor laat Serero zich niet uit het veld slaan. "Ik weet wat overleven is en ik had al die tijd mijn passie: voetbal. Als ik op het veld sta, heb ik altijd plezier."

 
Eredivisie
 
Vitesse
 
Ajax
 
Thulani Serero
 
Frank de Boer

Poll
Denk je dat Vitesse de potentie heeft om komend seizoen Europees te overwinteren?
Ja
Alleen met een aantal versterkingen
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties