'Tete ziet Galatasaray niet zitten en heeft duidelijke voorkeur'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 12:12

Kenny Tete hoopt zijn carrière te vervolgen in de Serie A. Volgens de Corriere dello Sport heeft de rechtsback van Ajax een duidelijke voorkeur voor de Italiaanse competitie, ondanks een akkoord tussen Galatasaray en zijn huidige werkgever over een transfer. Internazionale probeert de wens van Tete uit te laten komen.

De overeenkomst met Galatasaray behelsde een bedrag van 'iets meer dan drie miljoen euro' en ook Inter zal een dergelijke transfersom moeten neertellen. De Italiaanse krant schrijft dat Ajax inzet op drie tot vier miljoen euro. Vrijdag meldde La Gazzetta dello Sport dat zaakwaarnemer Mino Raiola de naam van Tete tijdens een lunch heeft laten vallen bij sportief directeur Piero Ausilio.

Meer: ‘We zijn open naar elkaar en dat had ik nodig na Ajax, waar het wat kouder is’

Ook vanuit Engeland zou belangstelling zijn voor de zesvoudig international. Het gaat om clubs uit de Premier League, maar het is niet duidelijke welke verenigingen interesse hebben in Tete. Bij Ajax speelde hij afgelopen seizoen tweede viool achter Joël Veltman. Zo'n seizoen wil de 21-jarige Amsterdammer niet nog eens draaien en daarom lijkt hij af te stevenen op een vertrek bij Ajax.

 
Eredivisie
 
Serie A
 
Ajax
 
Galatasaray
 
Internazionale

Poll
Kenny Tete is goed genoeg voor Internazionale
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties