'Internazionale verhoogt bod naar 35 miljoen euro plus een speler'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 13:47

Internazionale blijft jagen op de komst van Federico Bernardeschi. Fiorentina heeft een prijskaartje van vijftig miljoen euro om de nek van de creatieve middenvelder gehangen, maar Inter hoopt de onderhandelingspartner op een andere manier te overtuigen. I Nerazzurri willen 35 miljoen euro betalen en een speler in de deal betrekken.

Behalve de transfersom mag Fiorentina ook Éder of Gianluca Caprari verwelkomen, meldt La Gazzetta dello Sport zaterdag. Stefano Pioli, de nieuwe trainer van Fiorentina, werkte afgelopen seizoen in Milaan samen met Éder. De voorkeur van Pioli gaat dan ook uit naar de Italiaans international, maar het is 'waarschijnlijker' dat Caprari door Inter wordt aangeboden. Het afgelopen seizoen bracht hij door op huurbasis bij Pescara.

Bernardeschi weigert zijn contract bij Fiorentina te verlengen en stevent af op een transfer. Behalve Inter hebben ook Juventus, Arsenal, Manchester City en Chelsea interesse. De 23-jarige Bernardeschi is momenteel met Italië actief op het jeugd-EK in Polen. Vorig seizoen kwam hij tot 11 doelpunten in 32 competitieduels voor Fiorentina. Zijn contract loopt in de zomer van 2019 af.

 
Premier League
 
Serie A
 
Internazionale
 
Fiorentina
 
Arsenal

Poll
Federico Bernardeschi is vijftig miljoen euro waard
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties