Legendarische trainer waarschuwt: 'Kaká en Shevchenko hadden diepe spijt'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 14:05

Arrigo Sacchi denkt dat Gianluigi Donnarumma een grote fout begaat. De achttienjarige keeper heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij AC Milan en dat kan slecht uitpakken voor zijn ontwikkeling, denkt Sacchi. Bovendien heeft Donnarumma bij de oud-trainer van Milan ingeboet aan respect.

"Ik respecteerde Donnarumma als persoon en als speler, maar ik ben verbijsterd door zijn gebrek aan dankbaarheid voor Milan", schrijft Sacchi in een column voor La Gazzetta dello Sport. "Door dit besluit ben ik niet alleen gaan twijfelen aan zijn persoonlijke integriteit, maar ook aan zijn toekomstperspectief."

Meer: Grove blunders Donnarumma schenken Juventus Coppa Italia

"Ik wil hem herinneren aan andere spelers die geld boven alles stelden, zoals Kaká en Andriy Shevchenko, die Milan verlieten voor respectievelijk Real Madrid en Chelsea en daar later diepe spijt van kregen", waarschuwt Sacchi, die tussen 1987 en 1991 de leiding had over het legendarische Milan van toentertijd. Donnarumma wordt sinds zijn besluit gelinkt aan Real Madrid, Juventus en Paris Saint-Germain.

 
LaLiga
 
Serie A
 
AC Milan
 
Real Madrid
 
Juventus

Poll
Begaat Gianluigi Donnarumma een fout?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties