Ajax stelt Keizer officieel aan als opvolger van Bosz
Zaterdag, 17 juni 2017 om 15:02

Ajax heeft Marcel Keizer officieel aangesteld als opvolger van de naar Borussia Dortmund vertrokken Peter Bosz. De trainer komt over van Jong Ajax en tekent voor twee seizoenen, met de optie voor een extra jaar. Keizer loodste Jong Ajax vorig seizoen naar de tweede plek in de Jupiler League en krijgt nu het vertrouwen om het eerste te leiden.

Keizer heeft 'positieve gesprekken' gevoerd met de clubleiding. "Ik voel dan ook vertrouwen vanuit de organisatie", vertelt de 48-jarige trainer, die alleen bij SC Cambuur ervaring opdeed in de Eredivisie. "Ik had mij ingesteld om met Jong Ajax komend seizoen weer een goed resultaat neer te zetten in de Jupiler League, maar in het voetbal kan het plots anders lopen. Dit is uiteraard een hele mooie kans die ik met beide handen beetpak."

Meer: Peter R. de Vries: ‘Ten Hag is niet razend enthousiast over hem’ | ‘Amateur’ twijfelde over vertrek bij Ajax: ‘Dat is een keerpunt geweest'

Op dit moment heeft Keizer nog vakantie, maar daarna zet hij 'vol trots' zijn krabbel onder zijn nieuwe contract. "Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan, we moeten er gezien het Europese programma al vroeg klaar voor zijn. Het doel is om de lijn en speelwijze van het afgelopen jaar door te trekken, er een prachtig seizoen van te maken waarbij we uiteraard voor de prijzen gaan."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
Borussia Dortmund
 
Marcel Keizer
 
Peter Bosz

Poll
Neemt Ajax de juiste beslissing?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties