'Het zal moeilijk worden voor Arsenal, maar Man United slaagde er ook in'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 18:33

Arsenal slaagde er afgelopen seizoen voor het eerst in twintig jaar niet in zich te kwalificeren voor de Champions League. Volgens oud-speler John Hartson is het the Gunners er deze zomer dan ook alles aan gelegen om de selectie flink te versterken met het oog op volgend seizoen.

Hartson trekt de vergelijking met Manchester United, dat vorige zomer bijna 200 miljoen euro uittrok aan nieuwe spelers nadat het zich niet wist te plaatsen voor het miljardenbal. "Het aantrekken van grote spelers moet deze zomer de hoogste prioriteit hebben voor Arsenal", zegt de voormalige aanvaller van de Londense club in gesprek met Sky Sports. "Natuurlijk is het moeilijk om grote namen aan te trekken wanneer je geen Champions League-voetbal te bieden hebt, maar Manchester United slaagde daar ook in."

Arsenal zal volgend seizoen in elk geval weer onder leiding van Arsène Wenger staan. De Fransman tekende recentelijk een nieuw, tweejarig contract. "Ik heb daar geen problemen mee", vervolgt Hartson. "Hij is een geweldige manager en een briljante man. Ik heb het geluk gehad met hem te mogen werken. Ik zou echter graag zien dat hij voor de grote namen gaat en dan heb ik het over de echte topspelers."

 
Premier League
 
Arsenal
 
Manchester United
 
Arsène Wenger

Poll
Doet Arsenal volgend seizoen mee om de Engelse landstitel?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties