'PSG activeert clausule en maakt Oblak duurste doelman ooit'
Zaterdag, 17 juni 2017 om 19:32

Jan Oblak lijkt voor een vertrek bij Atlético Madrid te staan. Paris Saint-Germain zou volgens diverse Spaanse media bereid zijn liefst honderd miljoen euro neer te tellen voor de 24-jarige doelman, die daarmee de duurste keeper uit de historie van de sport zou worden.

Oblak liet onlangs nog weten gelukkig te zijn bij Atlético, maar de Sloveen staat al langer op de radar bij PSG. Hij tekende eerder dit jaar nog een nieuw, vijfjarig contract met de Spaanse grootmacht en bedong daarbij een speciale transferclausule. Die maakt het voor PSG nu dus mogelijk om Oblak voor honderd miljoen euro over te nemen.

Meer: Atlético stelt teleur bij promovendus en raakt Griezmann met rood kwijt | ‘PSG wil clausule van honderd miljoen euro activeren voor Oblak’

In de Franse hoofdstad zou de keeper de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Kevin Trapp en Alphonse Areola. Het tweetal zou coach Unai Emery onvoldoende hebben kunnen bekoren. Oblak is sinds de zomer van 2014 actief voor Atlético, dat toentertijd ruim vijftien miljoen euro overmaakte aan Benfica teneinde de sluitpost in te lijven.

 
LaLiga
 
Atlético Madrid
 
Paris Saint-Germain
 
Jan Oblak
 
Unai Emery

Poll
Doet PSG er goed aan 100 miljoen euro neer te tellen voor Jan Oblak?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties