Update: 'Everton heeft derde miljoenenversterking definitief binnen'
Donderdag, 22 juni 2017 om 10:02

Sandro Ramirez mag zich bijna speler van Everton noemen, zo verzekeren diverse Britse media zondag. De aanvaller van Málaga, die momenteel met Spanje actief is op het EK Onder-21, onderging vorig weekeinde al een medische keuring in Liverpool, nadat hij en zijn management op Merseyside waren gearriveerd voor de laatste gesprekken.

Van onderhandelingen tussen de clubs was geen sprake. Sandro heeft een relatief lage transferclausule in zijn contract met Málaga, van zes miljoen euro. Dat is voor Everton geenszins een obstakel. De Premier League-club hoopt de komst van de Spanjaard in de komende 48 uur af te ronden, zo klinkt het. De club van Ronald Koeman versterkte zich eerder al met Jordan Pickford (Sunderland) en Davy Klaassen (Ajax).

Meer: Vlaar tipt: ‘Duidelijk dat hij zijn lichaam moet wapenen tegen het PL-geweld’ | ‘Bij Ajax kun je in driekwart van de wedstrijden op 60 procent spelen'

Sandro vertrok een jaar geleden transfervrij bij Barcelona, ook al liep zijn contract nog een jaar door. Hij kwam tot 32 officiële duels en 7 doelpunten in de hoofdmacht. Sandroi ondertekende vervolgens een driejarig contract met Málaga, waar hij afgelopen seizoen met 16 doelpunten in 29 officiële duels de absolute uitblinker was. Ook Atlético Madrid had interesse, maar het transferverbod van de Madrilenen en het waarschijnlijke aanblijven van Fernando Torres deed Sandro ertoe besluiten om op de avances van Everton in te gaan.

Update 22 juni 10.02 uur - 'Everton heeft derde miljoenenversterking definitief binnen'
De transfer van Sandro Ramirez naar Everton is afgerond, zo weet de Liverpool Echo te melden. Een delegatie van Everton vloog woensdag naar Polen, waar Sandro op het EK Onder-21 actief is, om de deal af te ronden. De Spaanse spits doorliep afgelopen week al de medische keuring bij the Toffees. Naar verwachting maakt Everton de komst van Sandro donderdag bekend.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Everton
 
Málaga
 
Davy Klaassen
 
Ronald Koeman

Poll
Denk jij dat Everton komend seizoen beter gaat presteren?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties