Sneijder wil nog twee à drie jaar door: 'Bij Galatasaray of elders'
Zondag, 18 juni 2017 om 09:11

Wesley Sneijder heeft niet de intentie om Galatasaray te verlaten. Komende week gaat het kamp-Sneijder in gesprek met de club om zijn situatie te bespreken. Zaakwaarnemer Guido Albers hoopt op een oplossing, nadat trainer Igor Tudor eerder deze week claimde dat er geen plek is voor Sneijder binnen zijn speelwijze.

Volgens Albers wil Sneijder nog 'twee à drie jaar' door als voetballer. "We gaan volgende week in Istanbul om de tafel met Galatasaray. Als hij die komende jaren niet bij Galatasaray speelt, moeten we iets anders vinden. Maar op dit moment hebben we nog geen aanbod", geeft de belangenbehartiger te kennen aan beIN Sports.

"In het verleden hebben we wel een aanbod uit China gekregen, maar daar wilde Wesley niet heen. Hij wil nu een jaar door bij Galatasaray", maakt Albers duidelijk. "Hij wil geen ruzie met de club. Hij is een legende en Galatasaray is een erg grote club, dus ik geloof dat we eruit kunnen komen." Sneijder speelt sinds januari 2012 voor Galatasaray en kwam sindsdien tot 122 competitieduels en 35 doelpunten.

 
Meer video's
 
Spor Toto Süper Lig
 
Galatasaray
 
Wesley Sneijder
 
Igor Tudor

Poll
Wesley Sneijder doet er goed aan om Galatasaray te verlaten
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties