Gewilde Ajacied staat open voor vertrek: 'Dan ga ik natuurlijk luisteren'
Zondag, 18 juni 2017 om 10:20

Amin Younes staat niet onwelwillend tegenover een vertrek bij Ajax. Dat heeft de buitenspeler laten weten in gesprek met diverse Duitse media. De Duits international staat naar verluidt in de belangstelling van verschillende clubs uit de Bundesliga en het Italiaanse Torino zou zelfs aan bod van twaalf miljoen euro op hem hebben uitgebracht.

"Ik blijf heel graag bij Ajax. Maar als een mooie club zich meldt met een aanbieding zal ik natuurlijk luisteren", aldus de 23-jarige aanvaller, die in de zomer van 2015 voor anderhalf miljoen euro werd overgenomen van Borussia Mönchengladbach.

Meer: ‘VfL Wolfsburg verscheurt contract Younes; rechtszaak mogelijk ophanden’ | Ten Hag: ‘Het is jammer dat het zo is gelopen, maar ik heb er geen spijt van'

Het contract van Younes bij Ajax loopt door tot de zomer van volgend jaar. De club heeft een eenzijdige optie om de verbintenis met nog een jaar te verlengen. Volgens Sky Italia zou Ajax willen meewerken aan een vertrek als er een bedrag van vijftien miljoen euro op tafel komt.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
Amin Younes

Poll
Ajax moet er alles aan doen om Amin Younes te behouden
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties