'Feyenoord kan bod van twintig miljoen verwachten uit Liverpool'
Zondag, 18 juni 2017 om 10:53

Nicolai Jörgensen heeft zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord mogelijk al gespeeld. De Eredivisie-topscorer van het afgelopen seizoen staat voor een droomtransfer naar de Premier League. Ronald Koeman wil de Deens international namelijk aantrekken als Romelu Lukaku wordt verkocht door Everton. De ex-trainer van de Rotterdammers denkt aan een bod van ruim twintig miljoen euro.

Met 21 doelpunten in de Eredivisie had Jörgensen het afgelopen seizoen een groot aandeel in het kampioenschap van Feyenoord. De Rotterdammers willen hem dan ook niet graag laten gaan en met een contract tot medio 2021 heeft technisch directeur Martin van Geel een uitstekende onderhandelingspositie voor de spits. "Er is veel interesse, maar ik ga niet in op namen van clubs", laat Mikkel Nissen, zaakwaarnemer van Jörgensen, desgevraagd weten in gesprek met BT.

Everton dreigt Lukaku deze transferperiode kwijt te raken. De spits van Everton staat naar verluidt in de belangstelling van verschillende clubs en daarom heeft Koeman zijn aandacht nu gevestigd op Jörgensen. Hij is overigens niet de enige Deense spits op wie Koeman een oogje heeft. Volgens BT denkt de trainer ook aan Kasper Dolberg, al blijft hij naar alle waarschijnlijkheid bij Ajax.

 
Eredivisie
 
Premier League
 
Everton
 
Feyenoord
 
Nicolai J├Ârgensen

Poll
Denk jij dat Nicolai Jörgensen volgend seizoen nog voor Feyenoord speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties