Raiola kondigt persconferentie aan; nieuwe wending in Donnarumma-soap
Zondag, 18 juni 2017 om 12:35

Mino Raiola heeft een persconferentie aangekondigd voor zondagavond. Om 18.00 uur geeft de spelersmakelaar een verklaring aan de media, vermoedelijk over de situatie van Gianluigi Donnarumma. Het is onduidelijk wat Raiola gaat zeggen, maar AC Milan zou achter de schermen toch weer hoop hebben op een nieuw contract voor de keeper.

Eerder deze week verraste Milan met de mededeling dat Donnarumma zijn contract niet gaat verlengen. De achttienjarige keeper ligt nog vast tot de zomer van 2018. Vermoedelijk liep de deal niet stuk op een meningsverschil omtrent het salaris, maar vanwege clausules die Raiola in het contract wilde. Het zou bijvoorbeeld gaan om een bepaling waarin zou staan dat Donnarumma voor tien miljoen euro kan vertrekken, als Milan de Champions League niet haalt.

Meer: Grove blunders Donnarumma schenken Juventus Coppa Italia

De breuk leek niet meer te lijmen, maar volgens Il Giornale geeft de club nog niet op. Sportief directeur Massimiliano Mirabelli vliegt binnenkort naar Polen, waar Donnarumma actief is op het EK Onder-21. De beleidsbepaler gaat enkele wedstrijden bezoeken en hoopt de jonge keeper van mening te doen veranderen. Sinds de verklaring van Milan over de intenties van Donnarumma wordt hij gelinkt aan onder meer Real Madrid, Juventus en Paris Saint-Germain.

 
Meer video's
 
Serie A
 
AC Milan
 
Real Madrid
 
Juventus
 
Paris Saint-Germain

Poll
Acht je het mogelijk dat Gianluigi Donnarumma toch bijtekent?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties