'Voor hem is het misschien niet zo slecht dat Bosz naar Dortmund is gegaan'
Zondag, 18 juni 2017 om 14:14

Mitchell Donald speelt sinds twee jaar voor Rode Ster Belgrado. De middenvelder zegt weinig contact te hebben met zijn voormalig ploeggenoten uit Nederland, maar ziet sommige spelers uit zijn Ajax-periode nog weleens. "Ik heb wel een mooie tijd gehad in Amsterdam", vertelt Donald, die afkomstig was uit de jeugd van de club en acht competitieduels speelde voor de Amsterdammers.

"Ik heb wel een mooie tijd gehad in Amsterdam. Zeker ook als ik nu kijk met wie ik heb gespeeld bij Ajax is dat toch wel speciaal geweest: Klaas-Jan Huntelaar, Jaap Stam, Wesley Sneijder, Edgar Davids, Luis Suárez", somt hij op in gesprek met ELF Voetbal Magazine. "Ik vond het mooi om te zien dat Ajax dit seizoen met zoveel jonge jongens zo ver kwam in Europa."

"Mijn broertje is goed bevriend met Jaïro Riedewald. Voor hem is het misschien niet zo slecht dat Peter Bosz naar Borussia Dortmund is vertrokken, ook al heeft Bosz het wel heel goed gedaan met het team", vervolgt Donald, die in Nederland ook uitkwam voor Willem II en Roda JC Kerkrade. "Ik blijf een Ajacied, maar vond het voor Kenneth Vermeer en Jan-Arie van der Heijden ook mooi dat zij nu kampioen zijn geworden."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
Partizan Belgrado
 
Mitchell Donald
 
Jaïro Riedewald

Poll
Denk je dat Jaïro Riedewald bij Ajax blijft?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties