'Verratti heeft duidelijke boodschap voor PSG na bevestiging Barcelona'
Zondag, 18 juni 2017 om 13:50

Hoewel Paris Saint-Germain niet wil meewerken aan een transfer, heeft Marco Verratti zijn zinnen gezet op een vertrek naar Barcelona. Spaanse en Italiaanse kranten meldden zondag dat de middenvelder op weg is naar de uitgang bij PSG. Vanaf zijn vakantieadres heeft Verratti de clubleiding laten weten dat hij niet meer terugkeert.

Verratti zou bovenaan het wensenlijstje van de Catalanen staan en de speler zelf ziet een overstap wel zitten. Hij zou volgens L’Équipe al een transferverzoek hebben ingediend. Desondanks wil PSG hem niet laten gaan. "De vraagprijs is niet tachtig of honderd miljoen euro, want hij is niet te koop", liet een woordvoerder van PSG eerder weten aan Marca.

Mundo Deportivo schrijft dat Barcelona de interesse inmiddels kenbaar heeft gemaakt bij Paris Saint-Germain en graag de onderhandelingen wil openen. La Gazzetta dello Sport weet dat Verratti al een bericht heeft achtergelaten voor PSG: "Ik wil Parijs verlaten", zou hij gezegd hebben. Verratti staat al vijf jaar onder contract bij PSG nadat hij in 2012 werd overgenomen van Pescara.

 
LaLiga
 
Ligue 1
 
Paris Saint-Germain
 
Barcelona
 
Marco Verratti

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties