'Ze lachen hier stiekem wel om de prestaties van het Nederlands elftal'
Zondag, 18 juni 2017 om 15:45

Terwijl het Nederlands elftal alle zeilen moet bijzetten om zich te plaatsen voor het WK, stevent België zonder veel problemen af op groepswinst in de kwalificatiecyclus. De Rode Duivels presteren sinds het WK 2014 beter dan Oranje, merkt ook Ruud Vormer. "Als je ziet wat België nu voor team op de been kan brengen. Dat is niet normaal."

Vormer speelt al drie seizoenen voor Club Brugge. Geen van zijn ploeggenoten speelde in 2017 een interland; de internationals komen vooral uit het buitenland. "Al die gasten spelen in de Premier League. Ze lachen hier stiekem wel om de prestaties van het Nederlands elftal", geeft Vormer aan in ELF Voetbal Magazine. "Dat is ook niet zo vreemd hè? Het gaat op z'n zachtst gezegd niet best. Hoe dat komt weet ik echt niet."

"Maar als je zo'n wedstrijd als tegen Bulgarije ziet... Ik weet niet hoe zoiets kan gebeuren, ik ben er niet bij en weet dus ook niet wat er bij die gasten in de hoofden speelt", vervolgt de ex-middenvelder van Feyenoord. Zelf is hij nooit benaderd door 'Zeist', ondanks dat hij derde werd in de verkiezing voor Speler van het Jaar in België. "Ik denk wel dat ik het zou aankunnen. Maar ik lig er ook niet wakker van dat ik er nog nooit bij heb gezeten. Ik doe hier mijn stinkende best en meer kan ik niet doen. Misschien dat het zou helpen als het een Belg bondscoach zou worden, haha."

 
Kwalificatie WK - Europa
 
Belgiƫ
 
Nederland
 
Club Brugge
 
Feyenoord

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties