'Liverpool betaalt clubrecord voor buitenspeler van AS Roma'
Zondag, 18 juni 2017 om 16:35

Mohamed Salah is op weg naar Liverpool. Het is volgens diverse Engelse en Italiaanse media slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn handtekening onder zijn contract zet op Liverpool. De toekomstig ploeggenoot van Georginio Wijnaldum wordt dinsdag gepresenteerd en komt volgens the Independent over voor een bedrag 51 miljoen euro, een clubrecord voor the Reds.

De 25-jarige buitenspeler zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de club uit de Premier League. Hij reist op korte termijn af naar Liverpool, waar hij dinsdag medisch gekeurd zal worden alvorens hij zijn krabbel zet onder een langdurig contract. Nog nooit betaalde Liverpool zo veel geld voor een speler. De duurste aankoop ooit is Christian Benteke, die voor 46,5 miljoen euro overkwam van Aston Villa.

Meer: Gehavend Liverpool laat na druk op Manchester United te vergroten | Wijnaldum: ‘Een derby meer beladen is als beide teams om de titel spelen’

Salah is geen onbekende in de Premier League. Hij stond eerder onder contract bij Chelsea, al werd die periode geen succes. The Blues verhuurden hem eerst aan Fiorentina en later aan AS Roma, de club aan wie Chelsea hem in de zomer van vorig jaar voor vijftien miljoen euro verkocht. Het afgelopen seizoen was hij goed voor 31 competitiewedstrijden en vijftien doelpunten.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Liverpool
 
AS Roma
 
Mohamed Salah

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties