'Vitesse doet opnieuw zaken met Chelsea en krijgt beschikking over toptalent'
Zondag, 18 juni 2017 om 17:02

Vitesse lijkt zich binnen afzienbare tijd te gaan versterken met Mason Mount. De achttienjarige aanvallende middenvelder zal aankomend seizoen volgens the Sun door de Arnhemmers gehuurd worden van Chelsea. Mount zou na Thomas Bruns en Thulani Serero de derde zomerse versterking voor Vitesse zijn.

Mount staat te boek als groot talent in Engeland en verlengde onlangs zijn contract bij Chelsea tot de zomer van 2021. Hij debuteerde door de moordende concurrentie nog niet in het hoogste keurkorps van the Blues, maar maakte afgelopen seizoen wel grote indruk in het elftal voor spelers tot achttien jaar, dat met Mount in de gelederen beslag wist te leggen op de dubbel. De middenvelder speelt al sinds zijn zesde bij Chelsea en werd de afgelopen voetbaljaargang uitgeroepen tot 'Chelsea Academy Speler van het Jaar'.

Het zou niet de eerste keer in de recente historie zijn dat Vitesse zaken doet met Chelsea. Eerder huurde de Eredivisionist onder anderen Nemanja Matic, Dominic Solanke en Bertrand Traoré al van de Engelse grootmacht.

 
Eredivisie
 
Vitesse
 
Chelsea
 
Bertrand Traoré
 
Dominic Solanke

Poll
Denk jij dat Mason Mount een versterking zou zijn voor Vitesse?
Ja
Nee
Ik weet het niet
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties