Barcelona B kan promotie nauwelijks meer ontgaan na voetbalshow
Zondag, 18 juni 2017 om 20:19

Barcelona B staat voor promotie naar het tweede niveau in Spanje. Het tweede elftal van de Catalaanse grootmacht won het eerste duel met Racing Santander in de finale van de play-offs zondagavond met ruime cijfers en hoopt volgende week voor eigen publiek de laatste stap te zetten richting de Segunda División: 1-4.

Het elftal van Gerard López kende een valse start toen Abdón Prats na veertien minuten spelen de score opende namens de thuisploeg, maar stelde nog in de eerste helft orde op zaken. Marc Cardona zorgde er met een dubbelslag voor dat Barcelona met een voorsprong de rust inging, waarna een rode kaart van doelpuntenmaker Prats vlak na de onderbreking de ploeg al helemaal in de kaart speelde.

Barcelona liep in het restant van de wedstrijd dankzij twee treffers van Dani Romera uiteindelijk uit naar een riante overwinning, waardoor de ploeg zich zo goed als zeker mag gaan opmaken voor promomotie naar de tweede afdeling in Spanje. De laatste keer dat het talententeam van Barça actief was in de Segunda División, was in het seizoen 2014/15.

 
LaLiga2
 
Segunda B
 
Barcelona B
 
Racing Santander
 
Abdon Prats Bastidas

Poll
Denk je dat Barcelona B promotie uiteindelijk zal veiligstellen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties