<
In de wandelgangen
Bayern haalt opvolger van Lahm uit Londen
Zondag, 18 juni 2017 om 21:00

Enner Valencia staat mogelijk voor een vertrek bij West Ham United. De buitenspeler, het afgelopen seizoen verhuurd aan Everton, kan naar het Mexicaanse Tigres UANL. (Daily Mirror)

Manchester United krijgt mogelijk binnenlandse concurrentie in de strijd om Álvaro Morata. Chelsea heeft zich gemeld en hoopt de spits van Real Madrid voor de neus van the Red Devils weg te kapen. (Daily Mirror)

Bayern München gaat proberen om Manchester City af te troeven. De Duitsers hebben het voorzien op Tottenham Hotspur-back Kyle Walker, die wordt gezien als opvolger van Philipp Lahm. (Daily Express)

Bournemouth wil zakendoen met Liverpool. Niet alleen Ryan Kent moet overkomen voor 6,9 miljoen euro, want de club hoopt daarnaast Joe Gomez te mogen huren. (The Sun)

Sunderland staat te koop. Na de degradatie wil eigenaar Ellis Short de club van de hand doen en daar vraagt hij naar schatting 97 miljoen euro voor. (The Sun)

Anthony Modeste is akkoord met Tianjin Quanjian en gaat daar tien miljoen euro netto per jaar verdienen. FC Köln sloeg eerder echter nog een bod van 25 miljoen van de Chinezen af. (Express)

Newcastle United heeft een aanbod neergelegd bij Willy Caballero, maar de keeper twijfelt volgens zijn zaakwaarnemer aan het 'koude maar fraaie' noordoosten van Engeland. Chelsea heeft betere papieren. (Daily Star)

David Trézéguet raadt Kylian Mbappé een transfer af. De oud-spits stelt dat de aanvaller van AS Monaco nog erg jong is en nog niet is uitgeleerd in de Ligue 1. (France Football)

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties