'Ronaldo zinspeelt op terugkeer naar Old Trafford; ook Milan geïnteresseerd'
Zondag, 18 juni 2017 om 21:30

De toekomst van Cristiano Ronaldo is vooralsnog in het ongewisse. De Portugese superster zou na een geschil met de Spaanse belastingdienst uit zijn op een vertrek bij Real Madrid en heeft volgens het doorgaans goed ingelichte Sky Sports een voorkeur voor een terugkeer naar Manchester United.

Ronaldo speelde in het verleden zes seizoenen voor United, alvorens hij in de zomer van 2009 voor 94 miljoen euro de overstap naar Real Madrid maakte. Het lijkt onwaarschijnlijk dat De Koninklijke zomaar zal wensen mee te werken aan een transfer van de 32-jarige aanvaller, wiens contract in de Spaanse hoofdstad nog vier jaar doorloopt, maar van Ronaldo is bekend dat hij nog altijd warme gevoelens koestert voor zijn ex-club.

Meer: ‘Het is onvoorstelbaar dat Real er niet alles aan doet om Ronaldo te behouden’ | ‘Als Cristiano Ronaldo gaat, zou ik blij zijn, ik ga niet liegen’

Bij een transfer lijkt United zodoende de beste papieren te hebben. Daarnaast zou ook Paris Saint-Germain de situatie rondom Ronaldo nauwlettend in de gaten houden, terwijl verder AC Milan wordt genoemd als mogelijke bestemming. Een vertrek naar de Chinese competitie zou gezien zijn leeftijd minder waarschijnlijk zijn.

 
Meer video's
 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Manchester United
 
AC Milan
 
Paris Saint-Germain

Poll
Bij welke club speelt Cristiano Ronaldo volgend seizoen?
Real Madrid
Manchester United
Paris Saint-Germain
AC Milan
Een andere club
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties