Boze AC Milan-fans gooien tijdens EK briefgeld naar 'Dollarumma'
Zondag, 18 juni 2017 om 22:37

De groepswedstrijd tussen de beloften van Denemarken en Italië is zondagavond in een overwinning voor i Azzurri geëindigd. De formatie van Luigi Di Biagio had aan doelpunten van Lorenzo Pellegrini en Andrea Petagna voldoende om de leeftijdsgenoten uit Scandinavië het zwijgen op te leggen: 0-2.

Denemarken en Italië zorgden in de eerste helft niet voor spektakel in Kraków, al kregen Frederik Borsting, Andrea Conti en Marco Benassi nog wel kansen om te scoren. Het meest opvallende moment deed zich voor toen supporters van de Poolse fanclub van Milan bij een hoekschop biljetten op het grasveld gooien, in de richting van Gianluigi Donnarumma. Achter het doel viel tevens een spandoek met de tekst ‘Dollarumma’ te lezen.

De wedstrijd moest even worden stilgelegd, maar na de hervatting nam Italië afstand van Denemarken. Pellegrini scoorde met een fantastische omhaal en het slotakkoord was aan Petagna, die scoorde na een voorzet van Federico Chiesa. De beste kans voor de Denen was voor Andrew Hjulsager; zijn inzet werd gekeerd door Donnarumma. Italië gaat nu samen met Jong Duitsland aan kop in Groep C van het EK Onder-21.

WOW! De fans van A.C. Milan protesteren tegen Gianluigi Donnarumma, noemen hem ‘Dollarumma’ en gooien biljetten op het veld! 🇮🇹🤑

Geplaatst door voetbalzone op zondag 18 juni 2017

 
Meer video's
 
UEFA EK -21
 
Italiƫ
 
Duitsland
 
AC Milan
 
Denemarken

Poll
Denk jij dat Gianluigi Donnarumma zijn contract bij AC Milan alsnog gaat verlengen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties