<
In de wandelgangen
Balotelli hakt knoop door over toekomst
Maandag, 19 juni 2017 om 00:30

Vlad Chiriches gaat niet naar Galatasaray. Trainer Igor Tudor wilde de verdediger naar Istanbul halen, maar Maurizio Sarri van Napoli geeft de Roemeen geen toestemming. (CalcioNapoli24)

Emmanuel Emenike keert mogelijk terug naar Rusland. De aanvaller is in onderhandeling met Spartak Moskou en wil graag onder trainer Massimo Carrera spelen. (Futbol Arena)

Mario Balotelli staat voor een langer verblijf bij OGC Nice. Het contract van de spits loopt aan het eind van deze maand af bij de Franse club, maar Balotelli zal spoedig een nieuwe verbintenis tekenen. (Nice-Matin)

Evgeni Giner gaat ervan uit dat Aleksandr Golovin bij CSKA Moskou blijft. De voorzitter zegt dat de Europese top niet zal komen en dat de Europese middenmoot te min is voor de Rus. (TASS)

Spartak Moskou en IFK Göteborg praten over Emil Salomonsson. De rechtsachter heeft nog maar een contract tot 2018 en zou één miljoen euro moeten kosten. (Expressen)

Mattia Perin lijkt de belangrijkste gegadigde om Gianluigi Donnarumma op te volgen. De clubs onderhandelen en Genoa vraagt zeven miljoen euro exclusief acht miljoen aan variabelen. (Sky Italia)

Jordan Amavi speelt volgend seizoen vermoedelijk niet meer voor Aston Villa. De talentvolle vleugelverdediger is naar eigen zeggen door zijn club op de transferlijst geplaatst. (Nice-Matin)

Sander Fischer zit nog altijd zonder club. De verdediger degradeerde het afgelopen seizoen met Go Ahead Eagles uit de Eredivisie en zegt in principe voor alles open te staan. (FOX Sports)

Poll
Denk jij dat Mario Balotelli nog eens voor een Europese topclub gaat spelen?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties