'Feyenoord acht kans op terugkeer van dure Van Persie klein'
Maandag, 19 juni 2017 om 07:32

Robin van Persie wordt al maanden in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord en De Telegraaf meldt dat de club uit Rotterdam de aanvaller inderdaad wil inlijven. De kans dat de 33-jarige Van Persie daadwerkelijk overkomt van Fenerbahçe, lijkt echter bijzonder klein te zijn.

Er is volgens de ochtendkrant (nog) niet onderhandeld over een transfer van de recordtopscorer van het Nederlands elftal. "Het neemt niet weg dat de wens om Van Persie in te lijven groot is en dat elke mogelijkheid om zaken te doen zal worden aangegrepen", klinkt het. Van Persie kostte Fenerbahçe echter zo’n zes miljoen euro en het is de vraag hoeveel van die investering De Gele Kanaries terug willen zien.

Bovendien valt het nog te bezien of Feyenoord bereid is om een miljoenenbedrag te investeren in een speler die in de herfst van zijn carrière zit én of trainer Aykut Kocaman van Van Persie af wil. Mochten die hindernissen echter worden genomen, dan moet Van Persie nog instemmen met een aanzienlijk lager salaris dan hij nu in de Ülker Arena verdient. De linkspoot strijkt exclusief variabelen 4,9 miljoen euro op.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Fenerbah├že
 
Nederland
 
Robin van Persie

Poll
Denk jij dat Robin van Persie volgend seizoen nog voor Fenerbahçe speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties