'Pérez wil herverkiezing kracht bijzetten en gaat vol voor Mbappé'
Maandag, 19 juni 2017 om 08:05

Florentino Pérez blijft nog vier jaar de voorzitter van Real Madrid. Er meldden zich geen tegenkandidaten waardoor de zeventigjarige Spanjaard automatisch is herkozen, zo meldt De Koninklijke via de officiële kanalen.

De kiesprocedure begon op 9 juni, maar Pérez bleef de enige kandidaat op wie de leden van de club hun stem zouden kunnen uitbrengen, maar uiteindelijk was er dus geen stemprocedure voor nodig om hem als winnaar aan te wijzen. Pérez nam met de eeuwwisseling de voorzittershamer over van Lorenzo Sanz en bleef tot februari 2006 om vervolgens weer vanaf de zomer van 2009 zijn oude functie te hervatten.

Onder leiding van Pérez werden grote namen als Zinédine Zidane, Cristiano Ronaldo, Ronaldo, David Beckham, Kaká, Michael Owen en Robinho naar de club gehaald, werd men meerdere keren kampioen en werd La Décima binnengesleept. Marca meldt overigens dat Pérez zijn herverkiezing kracht bij wil zetten door Kylian Mbappé over te nemen van AS Monaco. De Fransman zou bovenaan het verlanglijstje staan.

In navolging van de transferflaters van FC Barcelona in de 21e eeuw, brengen we de nu de minst geslaagde transfers van...

Geplaatst door voetbalzone op maandag 18 april 2016

 
Meer video's
 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Kylian Mbappé
 
Cristiano Ronaldo
 
Zinedine Zidane

Poll
Is Florentino (nog) de juiste voorzitter voor Real Madrid?
Ja
Nee
Weet ik niet
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties