'Feyenoord opent onderhandelingen over terugkeer van oude bekende'
Maandag, 19 juni 2017 om 08:35

Het Algemeen Dagblad meldde zondag dat Feyenoord en FC Basel in gesprek zijn over Jean-Paul Boëtius, maar De Telegraaf stelt een dag later dat de onderhandelingen maandag pas officieel worden geopend. Het ligt hoe dan ook in de lijn der verwachting dat de 23-jarige linksbuiten deze zomer terugkeert in De Kuip.

Boëtius kost naar verluidt minder dan de 2,2 miljoen euro die Basel eerder voor hem betaalde en is dus haalbaar, al geldt dat mogelijk niet voor Ola John en Sofyan Amrabat. De aanvaller van Benfica en middenvelder van FC Utrecht hebben een ‘enorm prijskaartje’ om hun nek hangen en dat geldt ook voor Sam Larsson en Ridgeciano Haps.

Meer: Feyenoord lijkt lot armzalig Twente te bezegelen met simpele zege | ‘Ik voel me net als heel Feyenoord: we hebben niet het uiterste eruit gehaald’

De buitenspeler van sc Heerenveen en linksback van AZ staan eveneens in de nadrukkelijke belangstelling van technisch directeur Martin van Geel, maar die onderhandelingen zullen waarschijnlijk minder soepel verlopen dan die over Boëtius. Feyenoord is verder nog in gesprek over Steven Berghuis, die graag langer in De Kuip wil blijven.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
sc Heerenveen
 
AZ
 
Benfica

Poll
Een goede zet van Feyenoord?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties