'Interesse uit Italië, Groot-Brittannië en Duitsland in pijlsnelle PSV'er'
Maandag, 19 juni 2017 om 08:53

Joshua Brenet lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. De Telegraaf meldt namelijk dat de ‘pijlsnelle’ verdediger in de belangstelling staat van clubs uit Italië, Groot-Brittannië en Duitsland. Het contract van Brenet loopt nog tot medio 2020 door.

Udinese, Fiorentina, Watford, Celtic, FC Köln en Eintracht Frankfurt hebben volgens de krant het oog laten vallen op de 23-jarige Brenet, die in december zijn arbeidsovereenkomst bij PSV openbrak. Hij zei toen stappen te willen maken in Eindhoven, maar voegde er ook aan toe ooit naar het buitenland te willen.

Meer: PSV hengelt met Dumfries andermaal versterking binnen | ‘PSV in hoofdlijnen akkoord met Manchester City over transfersom’

"PSV is niet de laatste stap die je wilt maken. Je doet je uiterste best om een stap naar het buitenland te maken, maar daar denk ik nu totaal niet aan", liet Brenet zich ontvallen. De tweevoudig international van het Nederlands elftal speelde tot dusverre 112 wedstrijden voor PSV en daarin kwam hij tot drie doelpunten.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Nederland
 
Celtic
 
Italië

Poll
Denk jij dat Joshua Brenet deze zomer vertrekt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties