'Sommige mensen doen net of Ajax jaren achteruit is geworpen'
Maandag, 19 juni 2017 om 09:30

Ajax stelde afgelopen zaterdag Marcel Keizer officieel aan als nieuwe hoofdtrainer. Zijn aanstelling zorgde voor de nodige reacties en ook Willem van Hanegem heeft er een mening over. De Kromme schrijft in zijn column in het Algemeen Dagblad dat Keizer een eerlijke kans verdient bij de Amsterdammers.

"Sommige mensen doen net of de ploeg jaren achteruit is geworpen omdat Bosz er weg is", stelt Van Hanegem. "Ze zullen bij Ajax iets zien in Keizer, al zal hij niet gehaald zijn op basis van zijn cv. Een trainer die bij Emmen, Cambuur en Telstar werkte, dat is erg mager. Dat hij met Jong Ajax leuk presteerde in de Jupiler League, zegt mij weinig."

Meer: ‘Ajax bereikt mondeling akkoord en breekt twee contracten open’

Keizer eindigde met Jong Ajax als tweede in de Jupiler League. "Ajax had gewoon grote talenten op het veld en het niveau in de eerste divisie is werkelijk om te huilen", schrijft de Kromme. "Voor Keizer is het straks lastig, want bij alles wat hij doet zullen mensen zeggen dat het zogenaamde technisch hart het zo zal hebben gewild. Maar hij verdient een eerlijke kans. Nee, niet omdat hij een neef is van Piet Keizer, een man die ik heel hoog had zitten. Maar om te laten zien dat een club als Ajax niet instort als een trainer opstapt."

Voor het eerst in de 117-jarige clubgeschiedenis krijgt Ajax twee kale hoofdtrainers achter elkaar. (Via Michel Abbink) #ajax #keizer #bosz

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
SC Cambuur
 
FC Emmen
 
Jong Ajax

Poll
Vind jij dat Ajax een goede keuze maakt met Marcel Keizer?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties