Club Brugge bevestigt vertrekwens ex-Ajacied: 'We bekijken de mogelijkheden'
Maandag, 19 juni 2017 om 11:45

Het Laatste Nieuws wist vorige week al te melden dat Ricardo van Rhijn alweer wil vertrekken bij Club Brugge. Vincent Mannaert, sportief manager bij Blauw-Zwart, geeft tegenover Het Nieuwsblad toe dat de ex-Ajacied zich niet op zijn plaats voelt in België en dat er gezocht wordt naar een oplossing.

"Ricardo heeft aangegeven dat hij garanties wil om te spelen. En die kunnen wij hem niet geven. We bekijken en bespreken samen de mogelijkheden", zegt Mannaert over Van Rhijn, die Ajax een jaar geleden inruilde voor Club Brugge. In het begin van het seizoen was de verdediger een vaste waarde in het elftal van de Belgische topclub, maar door een blessure verdween hij naar de reservebank. Nu zou een transfer naar Frankrijk of Portugal in de maak zijn.

"Waar het is misgelopen met Van Rhijn? Ricardo heeft het niet makkelijk met de Belgische manier van verdedigen", analyseert de sportief directeur van Club Brugge. "Veel verdedigend werk opknappen of duels aangaan: dat ligt hem minder. Hij komt beter tot zijn recht als hij de bal heeft in een vrije positie."

 
Meer video's
 
Pro League
 
Club Brugge
 
Ajax
 
Ricardo van Rhijn

Poll
Zie jij Ricardo van Rhijn naar een Europese topcompetitie vertrekken?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties