<
In de wandelgangen
Ex-PSV'er heeft aanbod uit de Emiraten in beraad
Maandag, 19 juni 2017 om 12:00

AC Milan heeft contact opgenomen met Evgen Konoplyanka. Schalke 04 lichtte onlangs zijn optie tot koop, ondanks dat hij maar mondjesmaat aan spelen toekwam afgelopen seizoen. (Estadio Deportivo)

Als Tottenham Hotspur zijn vraagprijs voor Kevin Wimmer laat zakken, is Southampton bereid om zaken te doen. The Spurs vragen een bedrag van zo’n 23 miljoen euro voor de verdediger. (Daily Mirror)

Vanuit de Verenigde Arabische Emiraten sijpelen berichten door dat Marcus Berg een aanbod van Al Ain in beraad heeft. Dit wordt echter voorlopig ontkend door de zaakwaarnemer van de Zweed en zijn huidige club Panathinaikos. (Gazzetta)

Trabzonspor is nog altijd op zoek naar een nieuwe spits. Eerder passeerden de namen van Seydou Doumbia, Carlos Bacca, Roberto Soldado en Wilfried Bony de revue, maar nu heeft men de pijlen gericht op Mario Balotelli. (Sabah)

De gesprekken tussen Michael Appleton en Leicester City bevinden zich in een afrondende fase. De manager van Oxford United gaat bij the Foxes aan de slag als assistent. (Daily Telegraph)

AC Milan en Fiorentina nemen deze week plaats aan de onderhandelingstafel. I Rossoneri hebben twintig miljoen euro over voor Nikola Kalinic, die de aanvalslinie van ervaring moet voorzien. (Calciomercato)

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties