Bayern breekt met gewoonte na geruchten rond Cristiano Ronaldo
Maandag, 19 juni 2017 om 13:02

Bayern München gaat normaliter niet in op geruchten, maar maakt een uitzondering voor Cristiano Ronaldo. De Portugees wordt sinds het moment dat bekend werd dat hij weg zou willen bij Real Madrid in verband gebracht met een overstap naar de Duitse grootmacht. In een officiële verklaring laat Bayern weten dat de club niet bezig is met het aantrekken van de Portugese superster.

"Tijdens de transferperiode zijn we gewend aan speculaties over mogelijke aan- en verkopen'', laat bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge weten op de clubwebsite. "In de regel geven we daar geen commentaar op. Maar nu, in het geval van Cristiano Ronaldo, willen we voor eens en altijd duidelijk maken dat deze geruchten ongegrond zijn en verbannen moeten worden naar het rijk der fabelen."

Meer: ‘Lewandowski heeft niet geleerd hoe je respect moet tonen’

Portugese, Spaanse en Engelse media meldden vorige week dat Ronaldo zou willen vertrekken uit Spanje. De mededeling kwam daags nadat de Spaanse justitie een aanklacht tegen hem indiende vanwege belastingfraude. Ronaldo zou zich tevens niet voldoende gesteund voelen door Real Madrid en daarom willen vertrekken. Sinsdien wordt hij met verschillende clubs in verband gebracht. De speler zelf heeft zich nog niet uitgelaten over de kwestie.

 
Meer video's
 
LaLiga
 
1. Bundesliga
 
Bayern München
 
Real Madrid
 
Cristiano Ronaldo

Poll
Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid heeft gespeeld?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties