'Ajacieden als Tete en Riedewald niet haalbaar voor een club als PSV'
Maandag, 19 juni 2017 om 15:30

Voor Kenny Tete en Jaïro Riedewald was het een lastig seizoen bij Ajax. Het tweetal moest het afgelopen seizoen genoegen nemen met een reserverol en zint daardoor op een vertrek uit Amsterdam. Indien Tete en Riedewald vertrekken, lijkt een club als PSV geen logische bestemming te zijn.

De afgelopen dagen kon er door de bezoekers van Voetbalzone gestemd worden op de poll ‘Denk jij dat Ajacieden als Kenny Tete en Jaïro Riedewald haalbaar zijn voor een club als PSV?’. Het grootste deel van de ruim 31.000 stemmers koos voor ‘nee’. Vijftig procent denkt dat Tete en Riedewald niet haalbaar zijn voor een club als PSV.

Meer: Tete ziet na hoger beroep hogere taakstraf tegen zich geƫist worden

34 procent van de stemmers denkt dat Ajacieden als Tete en Riedewald wél haalbaar zijn voor een club als PSV. Als het aan tien procent van de stemmers ligt, is Riedewald wel haalbaar voor de Eindhovenaren en Tete juist niet. Zes procent denkt het tegenovergestelde, dus dat de rechterverdediger weleens naar PSV zou kunnen vertrekken, terwijl Riedewald niet haalbaar is.

Voorlopig is Tete de enige die concreet in verband wordt gebracht met een transfer. Ajax en Galatasaray zouden akkoord zijn over een transfer van de verdediger, die zelf niet staat te springen om naar Istanbul te verhuizen. Ook Internazionale was een tijdje geïnteresseerd, maar i Nerazzurri hebben besloten om zich niet te mengen in de strijd om Tete. In de Engelse media werd Riedewald onlangs in verband gebracht met Chelsea.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
PSV
 
Galatasaray
 
Internazionale

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties