'Feyenoord schakelt snel en denkt aan ex-Ajacied als opvolger Karsdorp'
Maandag, 19 juni 2017 om 16:51

Een vertrek van Ricardo van Rhijn bij Club Brugge lijkt aanstaande en daarmee een terugkeer naar de Eredivisie. Het Belgische medium Walfoot meldt namelijk dat Feyenoord een optie is voor de rechtsback, die momenteel ongelukkig is in België. Vooral na de komst van de nieuwe trainer Ivan Leko, die het niet ziet zitten in Van Rhijn, moet de Nederlander uitkijken naar een andere werkgever, aldus de Belgische website.

Van Rhijn kwam afgelopen zomer van Ajax naar Club Brugge voor een bedrag van 1,8 miljoen euro. De verdediger heeft echter nooit kunnen overtuigen en zit vaak op de bank. De directie van de Belgische club probeert de back ergens ander te stallen en in die zoektocht wordt vaak de naam van Feyenoord genoemd. De kampioen van Nederland zou bij een vertrek van Karsdorp naar AS Roma namelijk uitkomen bij de ex-Ajacied.

Vincent Mannaert, algemeen directeur van Club Brugge, heeft aangegeven mee te willen werken aan een transfer. "We bekijken en bespreken samen de mogelijkheden. Hij heeft het namelijk niet makkelijk met de Belgische manier van verdedigen. Veel verdedigend werk opknappen en duels aangaan: dat ligt hem minder", aldus Mannaert in Het Nieuwsblad. Naast Feyenoord zouden ook clubs uit Frankrijk en Portugal interesse hebben in Van Rhijn.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Ajax
 
Club Brugge
 
Ricardo van Rhijn

Poll
Denk jij dat Ricardo van Rhijn voor Feyenoord wil spelen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties