'Modric in de problemen na afleggen valse verklaring in corruptiezaak'
Maandag, 19 juni 2017 om 16:28

Opnieuw is een speler van Real Madrid in opspraak geraakt. Luka Modric zou een valse getuigenis hebben afgelegd in een rechtszaak tegen de voormalig voorzitter van Dinamo Zagreb, zo weten Kroatische media te melden. Indien Modric schuldig bevonden wordt, moet hij vrezen voor een celstraf die kan variëren van zes maanden tot vijf jaar.

Modric zou dan schuldig zijn aan meineed en daar staat in Kroatië een celstraf op. De middenvelder van Real Madrid moest getuigen in een rechtszaak tegen Zdravko Mamic, voormalig voorzitter van Dinamo Zagreb. Mamic wordt vervolgt wegens corruptie en zou een deel van de transfersom van Modric in zijn eigen zak hebben gestoken. In 2008 maakte de middenvelder voor 21 miljoen euro de overstap van Dinamo Zagreb naar Tottenham Hotspur.

Meer: Real Madrid wijst clubs na interview op clausule van 300 miljoen euro | ‘Ik zou enkele prijzen met Real Madrid inruilen voor groot succes met Kroatië’

Onlangs getuigde Modric al in de zaak, maar hij zou enkele belangrijke details hebben gewijzigd. Mamic zou overigens niet alleen bij de transfer van Modric geld verduisterd hebben. Ook Liverpool-verdediger Dejan Lovren moest onlangs voor de rechtbank in Kroatië verschijnen. Hij verruilde Dinamo Zagbreb in 2010 voor Olympique Lyon, dat acht miljoen voor hem betaalde.

 
Meer video's
 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Tottenham Hotspur
 
Liverpool
 
Dinamo Zagreb

Poll
Denk jij dat Luka Modric daadwerkelijk gestraft zal worden?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties