Lozano voor zes jaar naar PSV: 'We waren er maanden mee bezig'
Maandag, 19 juni 2017 om 19:39

Marcel Brands is in zijn nopjes met de komst van Hirving Lozano naar PSV. De buitenspeler bracht maandag een bliksembezoek aan Nederland en legde met succes de medische keuring af. Hij heeft zijn jawoord gegeven voor een contract tot medio 2023. Zodra hij terugkeert van de Confederations Cup, ondertekent Lozano zijn contract.

Voor een nog onbekend bedrag komt de 21-jarige international over van Pachuca. "Ik ben blij dat het uiteindelijk gelukt is. We zijn meer dan zes maanden met deze transfer bezig geweest en enige creativiteit was nodig om de transfer uiteindelijk te laten slagen", zegt technisch manager Brands, die dinsdag een toelichting geeft.

Meer: Gerbrands bevestigt: ‘Everton heeft zich gemeld, daar kan ik kort over zijn’ | Allardyce: ‘Gezien de geruchten rond PSV zal er kern van waarheid in zitten’

Na Carlos Salcido, Francisco ‘Maza’ Rodriguez, Andrés Guardado en Héctor Moreno wordt Lozano de vijfde Mexicaan in de clubgeschiedenis van PSV. Chucky, zoals zijn bijnaam luidt, gaat na de contractondertekening op een korte vakantie en sluit 'ruim voor de voorronde van de Europa League' aan bij zijn nieuwe teamgenoten.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Marcel Brands
 
Marcel Brands
 
Héctor Moreno

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties