Lozano 'vol adrenaline': 'PSV heeft een hele mooie toekomst voor zich'
Maandag, 19 juni 2017 om 22:00

PSV maakte maandagavond de komst van Hirving Lozano wereldkundig. De 21-jarige buitenspeler komt voor een nog onbekend bedrag over van Pachuca uit zijn vaderland Mexico en tekende naar eigen tevredenheid een contract dat hem voor zes seizoenen aan de Eindhovense club verbindt.

Voor Lozano, die momenteel met Mexico actief is op de Confederations Cup, betekent het zijn eerste avontuur in Europa. "Ik wil het maximale uit mezelf halen en daar moet ik hard voor werken", zegt de zestienvoudig interantional in gesprek met PSV TV. "Ik wil elke dag alles geven, zowel op trainingen als tijdens wedstrijden. Ik ga proberen om het verschil te maken voor de club."

Meer: Ajax en Feyenoord pikken graantje mee van WK-miljoenen van FIFA

Lozano sprak met landgenoten Andrés Guardado en Héctor Moreno over zijn nieuwe werkgever. "Zij vinden het een hele mooi club. Het is club met een hele mooie toekomst voor zich. Ze hadden louter positieve woorden over voor PSV", aldus de aanvaller, die naar eigen zeggen 'vol adrenaline' zat na het tekenen van zijn contract en het liefst vanaf de flanken komt. "Ik speel dan zo dicht mogelijk op het vijandelijke doel, maar ik kan ook prima op het middenveld spelen."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
Mexico
 
Pachuca
 
H├ęctor Moreno

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties