'Chelsea reageert en deelt nieuw jaarsalaris van 11,5 miljoen euro uit'
Maandag, 19 juni 2017 om 23:38

Antonio Conte blijft nog jarenlang voor de selectie van Chelsea staan, zo verzekeren diverse Britse media maandagavond. Volgens onder meer Sky Sports News staat de 47-jarige manager uit Italië op het punt om een langer en verbeterd contract met de West-Londense club te ondertekenen.

Conte werd enkele dagen geleden in zijn vaderland nog met een vertrek bij Chelsea in verband gebracht. De ex-coach van onder meer Juventus was zogenaamd verbolgen over het mislopen van diverse voetballers waar hij interesse in had en was naar verluidt bang dat hij daardoor geen goed figuur zou slaan in de Champions League. Het bericht werd in Engeland afgedaan als onzin en nu zou ook Chelsea een duidelijk signaal hebben afgegeven.

Als Conte zijn handtekening onder een nieuw contract zet, gaat hij jaarlijks tussen 10,5 en 11,5 miljoen euro verdienen, zo verzekeren de media in Engeland. De vrouw en dochter van Conte zouden bovendien ook de intentie hebben om Turijn in te ruilen voor Londen. De oud-middenvelder werd maanden geleden in verband gebracht met Internazionale, maar de Noord-Italianen kozen onlangs voor Luciano Spalletti.

Onder leiding van Conte won Chelsea het landskampioenschap in Engeland. Bovendien reikten the Blues tot de finale van de FA Cup, waarin stadsgenoot Arsenal te sterk bleek. De Londenaren hebben voor komend seizoen nog geen ingaande transfers gerealiseerd.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Chelsea
 
Luciano Spalletti
 
Antonio Conte

Poll
Antonio Conte is de beste manager van de Premier League
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties