Schrijf een reactie...
<
In de wandelgangen
Bayern is bereid om elf miljoen verlies te maken
Zaterdag, 24 juni 2017 om 15:00

Arsenal heeft zijn hand overspeeld in de onderhandelingen omtrent Kieran Gibbs. De Londenaren vroegen zeventien miljoen euro van Watford, dat als gevolg van die eis heeft besloten verder te zoeken. (London Evening Standard)

In navolging van Arsenal heeft ook Liverpool interesse in Gaëtan Laborde. De buitenspeler kwam vorig seizoen tot 13 doelpunten in 42 officiële duels voor Girondins Bordeaux. (RMC)

Bayern München is na een jaar bereid om verlies te maken op Renato Sanches. De vraagprijs voor het Manchester United-doelwit is gedaald naar zo'n 26 miljoen euro. (The Sun)

CSKA Moskou heeft een bod van één miljoen euro uitgebracht op Olimpiu Morutan. De middenvelder werd eerder ook in verband gebracht met PSV. (Gazeta Sportirulor)

Zenit Sint-Petersburg heeft geen bod uitgebracht op Milan Badelj, verzekert Dejan Joksimovic. De zaakwaarnemer erkent wel dat er veel ‘Europese interesse’ is in de middenvelder van Fiorentina. (Championat)

Estoril heeft een bod van CSKA Moskou afgeslagen. De Russen hadden ongeveer twee miljoen euro over voor zestig procent van de transferrechten van linksback Ailton. (A Bola)

Poll
Denk jij dat Renato Sanches volgend seizoen nog voor Bayern München speelt?
Ja
Nee
Reacties