Zidane verlengt contract: 'Maar wellicht zit ik hier volgend jaar niet'
Zaterdag, 12 augustus 2017 om 13:22

Zinédine Zidane heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd, zo maakte de oefenmeester zaterdagochtend bekend tijdens een perspraatje. De Fransman lag in eerste instantie nog tot medio 2018 vast bij de Koninklijke en heeft nu zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis die loopt tot medio 2020.

"Mijn verhaal met Real Madrid gaat dieper dan contracten en handtekeningen. Ik ben blij dat ik verbonden ben aan de club. Maar het contract betekent niets. Je kan voor tien of twintig jaar tekenen. Ik weet waar ik aan toe ben en wat ik moet doen. Over een jaar zit ik hier misschien niet meer. Real Madrid en ik zullen niet gaan ruziën, nooit", vertelde hij.

Meer: Spaanse bondscoach Lopetegui volgt Zidane op bij Real Madrid | Zidane stelt geïnteresseerde partijen voorlopig teleur: ‘We gaan het zien’

"Ik ben erg blij met het vertrouwen dat Real Madrid in mij heeft getoond. Ik ben blij dat ik zo goed samen kan werken met mijn staf. En de doelstellingen zijn altijd hetzelfde: proberen om iedere wedstrijd weer te winnen en iedere mogelijke prijs te pakken. We genieten enorm van onze baan."

Zidane droeg tussen 2001 en 2006 als speler het wit van de Koninklijke en trad begin vorig jaar aan als opvolger van Rafael Benítez bij de Madrileense hoofdmacht, nadat hij eerder ervaring opdeed bij Real Madrid Castilla. Onder leiding van Zidane won Real in de afgelopen anderhalf jaar tweemaal de Champions League, eenmaal de landstitel, twee Europese Super Cups en de wereldtitel voor clubs.

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Zinedine Zidane
 
Rafael Benítez

Poll
Denk jij dat Zinédine Zidane in 2020 nog steeds trainer van Real Madrid is?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties