<
In de wandelgangen
Barcelona maakt veertig miljoen over naar China
Zaterdag, 12 augustus 2017 om 15:00

Barcelona lijkt niet bij Tottenham Hotspur aan te hoeven kloppen. De Londenaren zijn niet van plan om afscheid te nemen van Christian Eriksen. (Daily Mirror)

PSV kijkt na het vertrek van Davy Pröpper rond voor een nieuwe middenvelder. De Eindhovenaren willen echter alleen toeslaan als het om een echter versterking gaat. (De Telegraaf)

Barcelona is naar verluidt dicht bij de komst van Paulinho. De Catalanen zouden een akkoord hebben bereikt met Guangzhou Evergrande over een transfer van veertig miljoen euro. (Daily Mail)

Excelsior lijkt nog even geduld te moeten hebben voordat er duidelijkheid komt over een eventuele transfer van Davy Roef. Anderlecht wil eerst kijken wat andere keepers van de club gaan doen. (Het Nieuwsblad)

Stoke City is niet de enige club met interesse in Andros Townsend. Leicester City denkt er eveneens over na om de aanvaller op te pikken bij het Crystal Palace van Frank de Boer. (Daily Mirror)

Real Madrid gaat deze zomer geen keeper uit de Premier League halen. De Koninklijke heeft de komst van Thibaut Courtois of David de Gea uit het hoofd gezet. (Daily Express)

Poll
Denk jij dat Paulinho een versterking zou zijn voor Barcelona?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties